ORO ORO
Lees Voor

Cursussen

Onze cursussen en trainingen zijn speciaal voor onze cliënten en de mensen om hen heen. Hierbij denk je meestal aan ouders en cliëntvertegenwoordigers. Maar je kunt ook denken aan medewerkers, leerlingen, stagiairs, vrijwilligers en andere organisaties. Daarbij ligt de nadruk op het overdragen van kennis en het aanleren van vaardigheden. Maar onderwerpen als het ontmoeten van anderen, het uitwisselen van ervaringen en herkenning vinden bij anderen, zijn ook belangrijk.

Ervaringsdeskundigen

Bij de ervaringsdeskundigen van ORO kun je terecht voor advies en voorlichting. Zij vertellen hun verhaal. Het verhaal over het leven met een beperking. Dat doen zij bijvoorbeeld op scholen en bij organisaties. Ook delen ze hun ervaringen met andere cliënten en de mensen om hen heen. Wil je weten wie onze ervaringsdeskundigen zijn, kijk op hun eigen pagina.

Aanbod cursussen

Wil je je verder ontwikkelen? Of handvatten krijgen om nog beter om te kunnen gaan met mensen met een verstandelijke beperking? ORO staat voor je klaar met ervaren trainers en coaches.

In verband met de huidige maatregelen worden er geen cursussen en trainingen gehouden.

cursussen

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2021 ORO
    Skip to content