Kunst van Anke maakt ORO servies uniek

U bevindt zich hier: Over ORO | Actueel | Nieuws | 2017 | Juni | Kunst van Anke maakt ORO servies uniek

Kunst van Anke maakt ORO servies uniek

Anke de Sadeleer (kunstenares) en Jan Roelofs (Raad van Bestuur) drinken een kopje koffie en thee uit het nieuwe ORO servies. Op de achtergrond Anke’s schilderij.

Anke de Sadeleer werd gistermiddag uitgenodigd voor een kopje thee bij Jan Roelofs op kantoor. Daar had Anke wel zin in! De verrassing was groot toen ze haar eigen kunst terug zag op de mok waaruit ze haar thee dronk. En ook op de koffiekopjes, de thee tip, borden, soepkoppen staan figuren van haar hand.

Bijna geen kop en schotel in de kasten van het Centraal Bureau bij ORO pasten nog bij elkaar. De collega’s van het bestuurssecretariaat konden geen fatsoenlijk kopje koffie meer klaarzetten voor de gasten. De hoogste tijd voor een nieuw servies. En dan wel één die past bij ORO!

Bij ArtORO werd gekeken welke kunstwerken mooi op een bord of koffiemok zouden staan. Al gauw viel het oog op een schilderij van Anke; een mooi werk met een fladderende vlinder, een stralende zon, een vrolijke bloem en Anke’s favoriet: een slak. Een kleurrijk servies werd hiermee samengesteld, waar al op verschillende ORO locaties uit wordt gedronken en gegeten.

Één van die locaties is het appartement van Anke, want in haar kast mogen de mokken en de borden natuurlijk niet ontbreken. “Daar kan ik wel wat mee!” zei Anke lachend toen ze het servies uitpakte. Bent u ook nieuwsgierig naar Anke’s servies? Kom dan eens langs bij één van de locaties van ORO. De koffie wordt er voor u in een mooi kopje gezet!