ORO ORO
Lees Voor

Dagbesteding horeca

  • Regio's: 9
  • Asten Deurne Geldrop Gemert Helmond Laarbeek Mierlo Rijtven Someren
  • Leeftijden: 3
  • Jong volwassen Senior Volwassen

Wil je werken in de dagbesteding horeca? Een menu samenstellen, inkopen doen, eten mee bereiden in een grote keuken, de tafels dekken en gasten aan tafel bedienen. Als je graag iets in de horeca doet, kun je bij ORO altijd terecht. We hebben zelf een aantal eetpunten in de wijken, maar doen nog allerlei andere activiteiten in en om de keuken. Kom maar eens kijken!

Een goed voorbeeld van werken in de horeca is: Eetpunt Smalle Haven. Hier bereiden onze cliënten zelf de maaltijden. Onder begeleiding van een kok, een vrijwilliger en een begeleider, bereiden zij van dinsdag t/m vrijdag een heerlijke lunch. En op maandag worden er heerlijke taarten, worstenbroodjes en andere hartige hapjes gebakken bij het Bakpunt. Wil je een keer komen eten bij het Eetpunt of wil je een bestelling plaatsen voor het Bakpunt? Bekijk dan de pagina van Smalle Haven.

Werken in de horeca kun je ook bij: Gastvrij & Zo, Eetcafé Van Speijk, Attractiepark Toverland en Lunchroom TussendORO.

NIEUW!

In mei 2021 opende koffiebar Jan & Koek zijn deuren. We geven je graag alvast een kijkje in de keuken. Lijkt het jou leuk om te komen werken in de allerhipste koffiebar bij Brainport Human Campus? Klik dan hier voor meer informatie.

Ik wil meer informatie    Selecteer een regio

    Copyright © 2021 ORO
    Skip to content