ORO ORO

Dagbesteding

  • Regio's: 9
  • Asten Deurne Geldrop Gemert Helmond Laarbeek Mierlo Rijtven Someren
  • Leeftijden: 3
  • Jong volwassen Senior Volwassen

Erbij horen. Lekker aan de slag zijn op je eigen niveau. In iedere fase van je leven. Er is niets zo belangrijk als meedoen. Of je nu kunt werken in een bedrijf, extra hulp nodig hebt bij het werken, de kunstenaar in jezelf naar boven wilt laten komen of in een rustige omgeving wil genieten van eenvoudige activiteiten: ORO biedt een fijne en passende dagbesteding. Daarin stimuleren we zoveel mogelijk de groei naar zelfstandigheid en je eigenwaarde.

Welke mogelijkheden zijn er zoal:
actief in de wijk
bakken en koken
creatief
dienstverlening
grafisch
horeca
productiewerk
tuin

Het kan natuurlijk zijn dat je iets zoekt wat we nog niet hebben, of dat je verschillende activiteiten wilt combineren. Zo kan dagbesteding bijvoorbeeld ook alleen gericht zijn op sfeer en op het ‘fijn voelen’. In een snoezelachtige omgeving, met muziek of klanken, met geuren. Waar je zintuigen gestimuleerd worden, waar je je op je gemak voelt en waar je dingen kunt doen waar je gelukkig van wordt. Laat ons jouw vraag weten, dan kijken we samen met jou welke activiteiten of werkzaamheden het beste bij jou passen.

CONTACT

Wil je meer weten over dagbesteding en heb je al zorg vanuit ORO, neem dan contact op met je contactpersoon. Zo niet, neem dan contact op met ORO Entree, via telefoon of onderstaand formulier. Zij bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn.Selecteer een regio

Copyright © 2020 ORO