Werk en dagbesteding

U bevindt zich hier: Home | Volwassenen en senioren | Werk en dagbesteding

Werk en dagbesteding

Er bij horen. Lekker aan de slag zijn op je eigen niveau. In iedere fase van je leven. Er is niets zo belangrijk als meedoen. Of je nu kunt werken in een bedrijf, extra hulp nodig hebt bij het werken, de kunstenaar in jezelf naar boven wilt laten komen of in een rustige omgeving wil genieten van eenvoudige activiteiten: ORO biedt een fijne en passende dagbesteding. Daarin stimuleren we zoveel mogelijk de groei naar zelfstandigheid en de eigenwaarde van de cliënten. Hen zien groeien: dát maakt ons trots!

Dagritme

Door de dag optimaal in te vullen zorgen we voor een overzichtelijke en prettige structuur in het leven. We bieden aan iedereen die vorm van dagbesteding die het beste bij hem of haar past, afhankelijk van de wensen en vaardigheden van de cliënt. Iedereen is uniek, iedereen heeft talenten, samen zoeken we naar mogelijkheden om die optimaal te ontwikkelen, te benutten en te behouden.

Samenwerkingen

ORO heeft allerlei vormen van dagbesteding in de wijk. Dit kan ook een vorm van (betaald) werk zijn. ORO heeft hiervoor eigen jobcoaches in dienst. We werken samen met veel werkgevers in de regio en hebben intensief contact met het UWV, SMO, Lunet, SWZ, GGZ en Senzer. Het doel van de projecten die we samen draaien is altijd om het beste in onze cliënten naar boven halen! Een fijne dag, waarop de cliënt die dingen kan doen die het beste bij hem of haar passen. Daar doen we het voor.

Meer weten?

Bel 0492-530053
24 uur per dag bereikbaar
Mail info@oro.nl