Medische dienst

Voor medische vragen heeft Lore een eigen medische dienst. Deze dienst bestaat onder meer uit: Artsen voor Verstandelijk Gehandicapten (AVG’s), huisartsen en verpleegkundig specialisten.

Filter ons aanbod

Arts Verstandelijk Gehandicapten (Arts VG)

Als je een (licht) verstandelijke beperking hebt, heb je vaak ook ingewikkelde en bijzondere gezondheidsproblemen. ...

Lees meer
downpoli

Downpoli kinderen

Downpoli Kinderen is een speciaal spreekuur voor alle kinderen van 0 tot 18 jaar met ...

Lees meer

Downpoli volwassenen

De downpoli volwassenen is een speciaal spreekuur voor mensen die ouder zijn dan 18 met ...

Lees meer

Medische dienst

Meestal heb je een gewone huisarts bij jou in de buurt waar je heen gaat ...

Lees meer

VG-poli

De VG-poli (Verstandelijk Gehandicapten) is een spreekuur voor volwassenen en kinderen met een verstandelijke beperking. ...

Lees meer

Of was je op zoek naar

Behandeling / begeleiding

Bekijk ons aanbod

Onze behandelaren en begeleiders helpen je om je eigen leven te leiden en zo zelfstandig mogelijk te zijn. Bijvoorbeeld door het (opnieuw) aanleren van dagelijkse handelingen of het aanbrengen van structuur.  Ook op het gebied van gedachten en gevoelens kunnen we je helpen. Je manier van denken heeft een grote invloed op je leven. Misschien voel je je angstig, depressief, negatief of verdrietig. We helpen je hiermee omgaan, zodat je dingen kunt veranderen of nieuwe dingen leert. 

Methodieken & therapieën

Bekijk ons aanbod

Bij Lore, het behandel- en expertisecentrum van ORO, werkt een groot team van deskundigen op alle denkbare gebieden. Van fysiotherapeuten en ergotherapeuten tot artsen en diëtisten, en van gespecialiseerde logopedisten tot gedragsdeskundigen. Zij gebruiken allemaal verschillende methodieken en therapieën om bij jouw vraag aan te sluiten. Heb je moeite om dingen te verwerken, zoals bijvoorbeeld bij een trauma? Of wil je je eigen emoties leren begrijpen? Wij zijn er voor jou!

Onderzoek

Bekijk ons aanbod

Er is iets, maar je weet niet precies wat. Je wilt er iets aan doen, maar weet niet waar te beginnen. Iedere verbetering begint met een zorgvuldig onderzoek. Wat is er aan de hand? Samen zoeken we naar het antwoord op deze vraag.

Paramedische dienst

Bekijk ons aanbod

De specialisten van de paramedische dienst helpen je om de functionele gevolgen van een ziekte of een aandoening te verminderen. Hierbij kun je denken aan een fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, diëtist of pedicure.

Vind je het spannend om naar de tandarts te gaan? Dat snappen we goed. Onze tandartsen stellen jou op je gemak. Ze hebben alle tijd en ruimte om ervoor te zorgen dat jouw gebit kan worden nagekeken. Want het hebben van een gezond gebit is belangrijk!

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud